23948sdkhjf

Starbucks åbner på Rådhuspladsen

Fredag åbner Dansk Supermarked sin 11. Starbucks-kaffebar - denne gang på Rådhuspladsen i København
Fredag den 5. december kl. 11.00 åbner den nye Starbucks på Rådhuspladsen i København. Kaffebaren får 40 pladser.

Marianne Bedsted, direktør for Salling og for Franchise i Dansk Supermarked, glæder sig til at følge den nye kaffebars indtog på Rådhuspladsen.

- Den nye kaffebar ligger på Danmarks bedste placering, intet mindre, og vi er rigtig spændte på at se, hvordan den klarer sig, siger hun.

I front for kaffebaren står Kathrine Damgaard, som har Starbucks-erfaring fra både ind- og udland. Hun har arbejdet seks år i Starbucks-kaffebarer i London, mens hun senest har været konstitueret store manager i Starbucks i Salling i Århus. Nu er hun tilbage i fødebyen København.

- Jeg elsker København, og jeg elsker Starbucks. Så jeg er meget beæret og stolt over at være med til at starte Starbucks op på Rådhuspladsen. Det bliver kæmpestort for mig, men også for Starbucks i Danmark, og det bliver fedt at være en del af Starbucks’ udvikling herhjemme, siger Kathrine Damgaard.

Flere følger
Sidste år indgik Dansk Supermarked en aftale med Starbucks, som giver Dansk Supermarked eneret til at åbne Starbucks-kaffebarer på strøgplaceringer i Danmark. Den nye kaffebar på Rådhuspladsen bliver den første af disse og dermed den første, som ikke er placeret i en af Dansk Supermarkeds eksisterende varehuse. Nu ser Marianne Bedsted frem til at åbne endnu flere.

- Aftalen om strøgplaceringer åbner rigtig gode muligheder for at brede oplevelsen ud til endnu flere. Der er ingen tvivl om, at Starbucks vil være attraktiv for gågader og strøg i flere større byer i Danmark, og med Starbucks’ erklærede mål om at være der, hvor kunderne forventer at finde dem, så er der oplagte muligheder flere steder i landet, siger hun.

Dansk Supermarked har i forvejen tre Starbucks i København-området; Føtex Ndr. Fasanvej, Bilka Hundige i Waves og Bilka One Stop i Fields.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065